NVVK Studiedag ''Slimmer - Sneller - Beter''

NVVK Studiedag ''Slimmer - Sneller - Beter''

dinsdag 7 april 2020

×

Aanmelding Studiedag

Deelname aan de studiedag kost voor leden €279,00 per persoon en voor niet NVVK-leden €399,- . Voor iedere derde deelnemer die vanuit een organisatie wordt aangemeld geldt een korting van 50% (op het bedrag dat hoort bij de datum van boeking). Kijk hier of uw organisatie lid is van NVVK.

Boekt u voor 1 maart 2020 dan profiteert u van de vroegboekkorting. U betaalt dan wanneer u lid bent van de NVVK €249,00 en voor niet NVVK-leden is dit €369,00. 

In het bedrag zijn alle kosten opgenomen, inclusief koffie, thee, een lunch en de afsluitende borrel. Let op: U kunt na het bevestigen geen extra collega's meer aanmelden met gebruikmaking van de collega korting. 

Deelname *

0,00

Dieetwensen *

U kunt hieronder uw eventuele dieetwensen aangeven.
Let op: indien u zich met collega's heeft aangemeld, zullen uw collega's bericht krijgen en kunnen zij hun eventuele dieetwensen zelf doorgeven. 

Wij vragen uw toestemming voor het volgende: 

Tijdens de bijeenkomst worden foto- en filmopnames gemaakt *

Wij vragen uw toestemming hiervoor.

Algemene voorwaarden *

Tot en met 15 maart 2020 kunt u zonder kosten annuleren. Wij vragen u dit schriftelijk te doen bij HOEZO!. Bij afmelding na 15 maart 2020 kunt u zonder extra kosten een collega als vervanger laten deelnemen. Lukt dit niet dan moeten wij helaas de volledige kosten bij u in rekening brengen. U kunt na het bevestigen geen extra collega's meer aanmelden met gebruikmaking van de collega korting. 

Facturatie wordt verzorgd door HOEZO! Projectmanagement & Congresorganisatie b.v., - Herenweg 180, 2101 MV Heemstede - kvk 34239540 - btw NL8152.56.292.B01
Ten aanzien van betalingen per credit card, zodra uw betaling per credit card is geverifieerd zal deze per direct worden afgeschreven en doorbelast.

Lees hier de Privacy Policy.

Gegevens collega's

U heeft aangegeven dat u zich samen met twee collega's wilt opgeven. Vul hieronder de gegevens van uw collega's in. Na het afronden van de inschrijving zullen zij een mail ontvangen met daarin het verzoek om de inschrijving nogmaals te bevestigen, sessiekeuzes te maken en, indien van toepassing, aan te geven of zij voor studiepunten in aanmerking willen komen.

Hieronder vult u de gegevens in van de eerste collega die u meeneemt naar de studiedag.

Hieronder vult u de gegevens in van de tweede collega die u meeneemt naar de studiedag.

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.
Alle genoemde prijzen zijn incl. 21% BTW.


Ondervindt u problemen bij uw aanmelding? Neem contact op: 023 5552720 of m.vanvliet@hoe-zo.nl

Ondervindt u problemen bij uw aanmelding? Neem contact op: 023 5552720 of m.vanvliet@hoe-zo.nl