Sprekers

daniellebraunrond

Daniëlle Braun

Daniëlle Braun is corporate antropoloog, spreker en auteur. Ze is expert op het gebied van organisatiecultuur en leiderschap en zet zich in om organisaties klaar te maken voor verandering. Ook neemt ze je mee in wat een organisatiecultuur nu is en hoe verander je deze? Daniëlle biedt handvatten en laat je inzien hoeveel leuker het is om en tribe te bouwen dan een organisatie te managen.

Jim Stolze

Jim Stolze is schrijver en ondernemer. Met zijn bedrijf Aigency levert hij oplossingen op het gebied van kunstmatige intelligentie aan grote bedrijven. Jim heeft inmiddels verschillende bedrijven opgericht en heeft bovendien TED naar Nederland weten te halen. Sinds 2016 richt hij zich volledig op kunstmatige intelligentie. Hoe kun je AI inzetten om je organisatie te verbeteren?

jimstolzerond400x400
pascalepetersrond

Pascale Peters

In 2000 promoveerde Pascale Peters aan de Sociale Faculteit van de Universiteit van Tilburg. Daarna was zij post-doc-onderzoeker bij Sociologie aan de Universiteit van Utrecht. Inmiddels is Pascale hoogleraar Human Resource Management aan de Nyenrode Business Universiteit. Door deze enorme schat aan kennis en ervaring weet ze je mee te nemen en je tot nieuwe inzichten te brengen.

Marlene de Koning

Marlene de Koning is momenteel werkzaam als Start Up Mentor. Hiervoor was ze verantwoordelijk voor de groei van digitale media voor verschillende handelsondernemingen en bracht ze digitale transformaties naar haar klanten. Daarnaast is ze op basis van haar jarenlange ervaring een boek aan het schrijven over de toekomst van werken. Marlene is spreker geweest op grote evenementen zoals Women in Tech, Talent Connect London en Las Vegas en samen met Heineken bij de World Employer Brand Event.

marlenedekoningrond400x400

 

murattarakcirond400x400

Murat Tarakci

Murat Tarakci is professor Innovation Strategy aan de Rotterdam School of Management, Erasmus Universiteit. Daarnaast is hij het hoofd van de Innovation Management sectie. Zijn missie is het creëren van een positieve impact door innovatieve organisaties te stimuleren om te gaan met de huidige uitdagingen. Verder is zijn onderzoek al door verschillende toonaangevende wetenschappelijke tijdschriften gepubliceerd.

Frans van Loef

Frans van Loef is eigenaar van FreeCapacity. Hij helpt organisaties om scherp te focussen en hun capaciteit optimaal te benutten. Daarnaast is hij partner bij Bolster, een boutique consultancybureau dat organisaties helpt bij succesvolle transformaties. Met de FreeCapacity-aanpak heeft Frans in de afgelopen jaren bij verscheidene organisaties in verschillende sectoren, waaronder de gezondheidszorg, succesvol doorbraken gerealiseerd in het snel vrijspelen van capaciteit. Door het inzetten van deze capaciteit kunnen de topdoelstellingen van organisaties sneller gerealiseerd worden.

frans-van-loef400x400

alexanderstolzerond

Alexander Stolze

Na de studie Bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, met specialisatie in marketingmanagement, vervulde Alexander Stolze verschillende commerciële functies. Inmiddels is Alexander Stolze Head of Vitality Benelux bij de ING. Zijn missie hierbij is een optimale en veilige werkomgeving creëren voor de medewerkers van ING. Onder zijn hoede worden de medewerkers gezonde keuzes geboden om hun vitaliteit en welzijn te waarborgen

 

Heleen Mes

Heleen is oprichter van HXWork en dé grootste expert in employee experience in Nederland. Ze deelt graag haar expertise rondom thema's als innovatief HR, werkgeluk en employee experience. Daarnaast is ze ook nog co-auteur van het boek 'Employee Experience - Happy people, better business' dat werd genomineerd voor managementboek 2019. 

heleenmes

 

mariekevanbeurden

Marieke van Beurden

Als Programma Directeur Human Vitality & Technology aan de Technische Universiteit Eindhoven representeert Marieke van Beurden de TU/e als Hub Manager bij de Workplace Vitality Hub. Binnen deze rol zet ze zich in voor strategische publieke en private samenwerkingen en netwerken op het gebied van vitaliteit, om zo een positieve impact te creëren op de samenleving.

Linda Frietman

Linda Frietman is CEO van IamProgrez, een Tech-bedrijf dat digitale assessments ontwikkelt om de brug tussen onderwijs en arbeidsmarkt te slaan. Innovatieve technologieën als AI/machine learning technieken worden gebruikt om maximaal potentieel uit mensen te halen en zichtbaar te maken. De digitale assessments van IamProgrez worden zowel voor educatie als het bedrijfsleven gebruikt. 

lindafrietman



AANMELDEN